Sanitair

SANITAIR

Uw droomdouche, badkamer of zelfs uw volledig sanitair plaatsen wij op een professionele wijze. Ook voor het onderhoud van uw sanitaire installaties hebben wij de juiste mensen binnen ons bedrijf. Wat ons de troef geeft onmiddellijk in te grijpen bij problemen of eventuele pannes. Ook na jaren staat CV-Berry garant voor de door hun uitgevoerde werken.


regenwaterpomp01.png

REGENWATER POMPEN

Met de nieuwe wet over het gebruik van regenwater horen de nodige pompen en materialen. CV-Berry installeert regenwaterpompen op een professionele wijze tegen een betaalbare prijs.


20

BADVERWARMERS

Zoekt u een oplossing voor enkel warmwaterproductie voor de keuken, douche of bad? Ook hiervoor kan u terecht bij CV-Berry. Onze toestellen garanderen u een maximum aan comfort, met een minimum aan energieverbruik.


BADEN

bad

Even tot rust komen, ontspannen, … een warm bad is genieten. Is het nuvoor een  klassiek ligbad, een hoekbad, een zitbad of vrijstaand bad. Bij ons vindt u zeker wat u zoekt.


douche

DOUCHE CABINES

Gaat het nu om gesloten douche cabines waarin u niet hoeft te tegelenvierkante douchedeuren of kwartronde, bij ons vindt u meerdere modellen en mogelijkheden. Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor de juiste afwerking en plaatsing van uw douche.keramiek

KERAMIEK SANITAIR

Bent u op zoek naar hoogwaardig sanitair keramiek? Bij ons vindt u porceleinen WC’c, wastafels, handenwassers en nog veel meer. Natuurlijk zorgen wij ook hier voor de bijhorende kwaliteitskranen.Spoelbak

SPOELBAKKEN

Ook voor spoelbakken kan u bij ons terecht. Of het nu gaat om een mooi gevormde keramische spoelbak of een nostalgisch inox inbouwmodel, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.